У Радехові навчали опановувати навички роботи з мобільними пристроями

16 Жовтня 2023, 20:43
У Радехові навчали опановувати навички роботи з мобільними пристроями 442
У Радехові навчали опановувати навички роботи з мобільними пристроями

У Центрі активності громадян який діє при бібліотеці села Радехів зібрались найактивніші, найдрайвовіші мешканці громади, які мають велике бажання йти в ногу з часом,  вчасно пристосовуватись до змін, опановувати навички роботи з мобільними пристроями від викликів до повідомлень, до використання застосунків.

Про це інформують у Вишнівській громаді.

Перша заступниця сільського голови Галина Федончук провела презентацію діяльності Цифрового Амбасадора у Вишнівський сільській раді.

Вона розповіла присутнім, що Програма спрямована на навчання людей елегантного віку цифровим навичкам, що дасть можливість вільно володіти мобільними пристроями, отримувати інформацію з інтернету, спілкуватись з родиною по відеозв'язку, створювати та надсилати власні фото і відео, вирішувати життєві проблеми в онлайн, а саме оплачувати комунальні послуги, замовляти ліки, сплачувати за товари отримані через інтернет, відчувати себе комфортно в сучасному світі цифрових технологій.

Галина Федончук наголосила, що  усі охочі мешканці нашої Вишнівської громади мають можливість безкоштовно навчатись цифрових навичок.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Вишнівської сільської ради за телефоном 32-3-42, або 0673581260, а також до Центру активності громадян у селі Радехів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024