Любомль: умовно засудженим розповіли про працевлаштування

05 Квітня 2018, 09:02
Захід задля профілактики вчинення повторних злочинів 1810
Захід задля профілактики вчинення повторних злочинів

Відповідно до укладеного «Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю» між Любомльським районним сектором з питань пробації, управлінням соціального захисту населення Любомльської РДА і Любомльським районним центром зайнятості 3 квітня для осіб, які перебувають на обліку уповноваженого органу з питань пробації, провели спільний захід задля профілактики вчинення повторних злочинів, правопорушень та допомоги у соціальній адаптації й працевлаштуванні.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Надія Акіфʼєва презентувала матеріали з описами професій в інформаційному секторі. Фахівець ознайомила з актуальними вакансіями як у районі, так і за його межами.

Окрім цього, увагу присутніх зосередили на комп’ютері вільного доступу для безробітних та банкоматі вакансій, завдяки яким можна знайти вільні робочі місця в будь-якому регіоні України. Зацікавили відвідувачів куточок започаткування власної справи та інформація про можливість скористатися сучасними сервісами служби зайнятості – електронною чергою та електронним кабінетом безробітного. Про це повідомляють у Любомльському РЦЗ.

Провідний юрисконсульт районного центру зайнятості Ростислав Пархомук розповів присутнім і про послуги, що надає служба зайнятості, порядок реєстрації безробітних та перелік документів.

Начальник відділу «Любомльського бюро правової допомоги» Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрій Литвинюк поінформував присутніх про роботу системи місцевих центрів із надання безоплатної вторинної правової допомоги в Україні та про послуги, які можна отримати у «Любомльському бюро правової допомоги» (надання правової інформації, юридичні консультації, складення документів правового характеру та інше). Одночасно слухачів ознайомили із засадами Проекту Міністерства юстиції України «Я маю право».

Начальник Любомльського районного сектору з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Олександр Мороз вчергове наголосив  на недопущенні порушень порядку та умов відбуття покарання.

Проведення спільних заходів центру зайнятості із соціальними партнерами лишатимуться і надалі актуальними задля допомоги особам, які потребують додаткового захисту на ринку праці у пошуку роботи та достойного заробітку.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром