Дружина правоохоронця в Любомлі відкрила студію із вивчення мов

03 Квітня 2018, 10:53
5855

Скориставшись одноразовою виплатою допомоги для організації підприємницької діяльності від Любомльського районного центру зайнятості, Наталія Олендра втілила свою мрію в життя і тепер навчає дітей іноземної мови.

Жінка належить до тієї категорії людей, про яких говорять, що професія її обрала. Навчаючись у школі, Наталія захоплювалась математикою, мріяла стати лікарем, та несподівано вирішила здобути професію вчителя іноземних мов та зарубіжної літератури.

Маючи дуже мудрого і талановитого викладача та наставника в університеті, переконалася, що зробила правильний вибір, – йдеться на сторінці у facebook Любомльського районного центру зайнятості.

Професійний досвід набувала, працюючи викладачем іноземних мов у військовому ліцеї, загальноосвітній школі. За сімейними обставинами доводилося часто переїжджати, міняти місце роботи. Підтримка родини, любов до дітей та прагнення навчати і розвивати юні особистості допомагали долати тимчасові незручності.

Переїхавши до Любомля, Наталія Богданівна зіткнулася з проблемою працевлаштування, так як посеред навчального року вакансій для вчителя іноземної мови не було. Оптимістка по своїй суті, Наталія все ж сподівалася задіяти свої знання та вміння, виношуючи ідею щодо навчання дітей іноземних мов.

Рідні в усьому підтримували Наталію, а мама спонукала звернутися за роботою в центр зайнятості.

З перших днів звернення в Центр зайнятості Наталія Олендра долучилася до пошуку роботи: відвідувала інформаційні семінари, семінари з техніки пошуку роботи, де фахівці центру зайнятості детальніше ознайомлювали з послугами служби зайнятості, навчали методам пошуку роботи.

Через відсутність підходящої роботи Наталія Богданівна зацікавилася можливістю започаткування власної справи, скориставшись одноразовою виплатою допомоги для організації підприємницької діяльності.

Створення «Мовної студії» було втіленням її давніх бажань та реалізацією мрії навчати дітей дошкільного та молодшого шкільного віку іноземних мов.

І ось на порозі «Мовної студії» нас зустрічає привітна, інтелігентна та креативна господиня закладу. За своїм змістом та наповненням він є першим на теренах нашого району.

Дуже гарний, що відповідає віку своїх відвідувачів, інтер’єр, підручники та дидактичний матеріал, медіазасоби для перегляду відеоматеріалів, а ще нестандартний підхід до навчання дітей – ось те, що бачимо в студії, та про що Наталія Богданівна із запалом розповідає:

«Мовна студія» працює менше місяця, та тут вже є шість дошкільнят та молодших школярів, які опановують ази, або розвивають навики англійського мовлення».

Наталія Богданівна полюбляє працювати з молодшими школярами, бо з ними живо, весело, цікаво. В навчанні використовує кращі світові методики, поєднуючи їх з елементами гри.

На майбутнє педагог планує навчати дітей німецької та польської мов, працювати із старшокласниками.

«Враховуючи те, що освітні послуги з вивчення іноземних мов мають неабиякий попит, можна буде планувати розширення студії», – зауважила Наталія Богданівна.

Жінка задоволена реальним втіленням своєї давньої мрії, яка стала можливою за підтримки Державної служби зайнятості.

Педагог за покликанням переконана в тому, що перші паростки «Мовної студії» обнадійливі та запрошує охочих скористатися послугами цієї студії.

Номер телефону пані Наталії 067-300-56-65.

Коментарі
03 Квітня 2018, 16:40
хороша справа,як для любомля це взагалі супер,удачі і натхнення
03 Квітня 2018, 16:54
Супер!!! Молодці!! Лишіть будь ласка контакти, як можна зв’язатися ?
03 Квітня 2018, 22:12
МОЛОДЦІ
20 Квітня 2018, 20:00
я тут навчаюсь
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024