На Любомльщині затримали чоловіків, які збиралися переправити до Польщі десять ящиків цигарок

06 Вересня 2023, 15:55
На Любомльщині затримали чоловіків, які збиралися переправити до Польщі десять ящиків цигарок 1163
На Любомльщині затримали чоловіків, які збиралися переправити до Польщі десять ящиків цигарок

Прикордонники продовжують ефективно захищати державний кордон від протиправної діяльності, в тому числі й контрабанди.

Військовослужбовці відділу «Рівне» отримали від оперативників Держприкордонслужби інформацію про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів. Про це інформують у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

Прикордонники одразу розпочали заходи з перевірки на вказаному напрямку. Невдовзі неподалік українсько-польського кордону виявили двох чоловіків, як з'ясувалося – 24-річних жителів одного з прикордонних сіл Любомльщини.

В результаті пошукових дій оперативні співробітники спільно з військовослужбовцями прикордонного підрозділу знайшли підготовлені до переправлення пакунки з контрабандним крамом та саморобну дерев’яну кладку, за допомогою якої зловмисники долали контрольно-слідову смугу.

Правопорушників та тютюнові вироби у кількості п'ять тисяч пачок доставили до прикордонного підрозділу. На громадян прикордонники склали документи за ст. 202 та ст. 204-1 КУпАП. 

До компетентних органів направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України. 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024