Учениці з Любомльщини стали призерками обласного літературного конкурсу

28 Березня 2018, 19:04
2459

На конкурс надіслали свої вірші та прозу понад 140 школярів із різних районів Волині: Горохівського, Луцького, Ковельського, Любешівського, Любомльського, Старовижівського, Турійського, Шацького, Володимир-Волинського. За його результатами визначили 14 переможців у трьох вікових категоріях.

У вівторок, 27 березня, у Волинській обласній бібліотеці для дітей відбулося нагородження лауреатів обласного літературного конкурсу юних поетів-початківців «Думи і мрії», – про це написала Юлія Хвас у групі Любомльський край.

«На початку свята учасників вітали юні музиканти з відомого ансамблю народної музики «Волиняни» Луцької дитячої музичної школи №3 під керівництвом Тетяни Жилюк.

Цього року, як і кількох попередніх, голова журі конкурсу «Думи і мрії» – відома українська поетеса, прозаїк, публіцист, лауреат державної премії України імені Лесі Українки за твори для дітей, а також багатьох інших премій та конкурсних нагород, заслужений журналіст України Надія Гуменюк.

Серед багатьох учасників, володаркою ІІІ місця стала Мирослава Маслянка, учениця 8 класу Любомльської ЗОШ №2.

Гран-прі конкурсу «Думи і мрії»-2018 отримала Дарина Дігтярук, жителька села Біличі, учениця 10 класу, слухачка секції літературної творчості Любомльської філії ВО МАН.

Дарина Дігтярук.
Дарина Дігтярук.


Дарина Дігтярук і Мирослава Маслянка
Дарина Дігтярук і Мирослава Маслянка

Діти отримали масу позитивних емоцій, дипломи та цінні подарунки управління культури облдержадміністрації.

Вітаємо наших юних переможців, бажаємо натхнення для нових успішних творчих пошуків!» – йдеться у дописі.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром