У Машеві провели турнір пам'яті з пляжного футболу

08 Серпня 2023, 23:21
Учасники змагань 1090
Учасники змагань

В селі Машів Вишнівської громади відбувся турнір з пляжного футболу, присвячений пам’яті загиблого Сергія Кушніра, який загинув  1 серпня 2014-го року через підрив на міні автомобіля «ГАЗ-66».

Турнір відбувся 6 серпня. Про це інформують у Вишнівській громаді.

Розпочинаючи захід, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв – захисників України. Сільський голова Віктор Сущик висловив глибоку шану та подякував рідним Сергія Кушніра, побажав учасникам миру, добра, здоров’я та чесної гри. 

Староста Машівського старостинства Наталія Сахарук подякувала захисникам, завдяки яким у нас є можливість проводити такі заходи та згадала вже, на жаль, покійного Володимира Багнюка за його вагомий вклад в розвиток футбольної команди села Машів. 

Зійтися у футбольному поєдинку зібрались команди Машів, «Автомобіліст» (Олеськ) та «Ветеран» (Любомль). За результатами гри кубок переможця турніру виборола команда «Автомобіліст» села Олеськ, друге місце здобула команда «Ветеран» міста Любомль, третє посіла команда села Машів. 

Під час заходу подякою Вишнівської сільської ради відзначили уродженця села Машів Валентина Багнюка за тісну та багаторічну співпрацю, розвиток та популяризацію футболу та  допомогу команді ФК «МАШІВ». 

З словами вдячності до присутніх звернулась мама загиблого Валентина Іванівна, яка подякувала усім присутнім за шану, пам'ять, підтримку, а також за організацію такого заходу. Донька Сергія - Діана, взяла участь у нагородженні учасників турніру.  

Вдячність футбольним командам, які взяли участь у турнірі. Ці кілька годин футболу дозволили відірватися від суворої реальності. Водночас згуртованість та патріотизм вболівальників вкотре доводить – ми зараз єдині, як ніколи раніше, і готові діяти, щоб у  цей непростий для нас усіх період здобути остаточну перемогу над ворогом.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024