Через інцидент з патрульними на вишнівській заправці ФБ-сторінку поліції атакують боти

25 Березня 2018, 13:53
4350

Про це на своїй сторінці у facebook написала прес-секретар патрульної поліції Волині Ольга Бузулук.

Подаємо допис без змін.

Читайте також: «В інтернеті гуляє відео, як на автозаправці у Вишневі водій-порушник вдарив патрульного».

«У патрульній поліції прокоментували відео з водієм-порушником».

«Водієві - кримінал, патрульному - службове розслідування: розповіли деталі конфлікту на заправці у Вишневі».

«Чоловік судиться із патрульними, з якими виник конфлікт на заправці у Вишневі».

«Майже тиждень нашу сторінку в ФБ атакують якісь псевдоактивісти, люди з сумнівними акаунтами, жителі сусідньої країни-агресора. Вони висловлюють агресію, залишають грубі коментарі під кожним постом, закликають до насильства.

Все через поширене обрізано-змонтоване відео одного порушника, якого нібито побили патрульні 26 лютого. Ще більшого негативу нам це додає тому, що все відбулось на Волині, а патрульні не місцеві, а відряджені з Києва в Ковель (на той момент).

Дивує і позиція окремих ЗМІ, в т.ч., центральних, які роблять кричущі гучні суб'єктивні заголовки, коли немає рішення суду і коли невідомо насправді, хто ж кого побив.

Ніхто не хоче почитати закони перш, ніж писати коментарі.

В усій цій масі, на щастя, є чимало людей, які підтримують патрульних і вважають, що поліція має бути сильною, причому дзвонять і пишуть люди з інших країн.

Ми також очікуємо результатів від прокуратури і суду, але я знаю одне: законні вимоги поліцейського потрібно виконувати; правоохоронців бити не можна; і якщо порушив. то май гідність понести відповідальність», – йдеться у дописі.

Коментарі
25 Березня 2018, 17:50
Полісмен поводився не гідно!!!! Не професійно!!!! Я сама була недавно в такій ситуації....,"мого чоловіка побили поліцаї" І ще раз повторюсь: серед поліції зараз дуже багато "бидла" не кажу що всі.
25 Березня 2018, 19:06
ПОНАБЕРАЙТЕ НОРМАЛЬНИХ АДЕКВАТНИХ ЛЮДЕЙ В ПОЛІЦІЮ АТО ПОНАБИРАЛИ БИДЛА.ВОНО В ШКОЛІ ВЧИЛОСЯ НА ДВІЙКИ А ЗАРАЗ КАЧАЕ ПРАВА.ЩО РОБИЛО ЦЕ БИДЛО НА ЗАПРАВЦІ В ФОРМІ.ЯКЩО ТАКИЙ ГЕРОЙ ПОРСКАТИ ГАЗОМ ТО НЕХАЙ ЗНІМЕ ФОРМУ І ВИЙДЕ З ЦИМ ПАЦАНОМ ОДИН НА ОДИН,ІПОЛУЧИТЬ В РИЛО МЕНТОВСЬКЕ.
25 Березня 2018, 22:20
<p>В народі їх називають недоношені,де ви бачили що на поліцейського вчились 3 місяці, понабирали била і туніядців, наркоманів дали зброю і вбили в голову що вони рейнджери ах...ні, які несуть європейські цінності, яка Європа люди гляньте навколо це вже гірше жо..))) а в той час всі старі та опитані кадри звільнили для того, що нашій владі потрібні песики на побігеньках, які за їх наказом і стріляти вас будуть не тощо газом травми і бити на очах у жінки і дітей!</p>
25 Березня 2018, 22:31
Зараз цього водія у зв'язках з москалями ще звинуватять, а нас що нестаниться то все москалі!!! Державу розделили вже до останнього, хто винен : правильно, москалі!!!
26 Березня 2018, 11:33
У всьому винні мусора з барсетками
26 Березня 2018, 15:35
Може шофер в чомусь і винен але так як поводив себе поліцейський при жінці і дитині то йому краще працювати на фермі і чому зразу вирішили що відео змонтоване я думаю що цей мягко кажучи вартовий порядку за свое свавілля і хамство не відповість бо воно Любомльских людей рахуе за бидло але його наказати треба щоб той сепаратист запамятав ШАНОВНИЙ МІНІСТР ВЕРНІТЬ ГРАМОТНИХ ПРОФЕСІЙНИХ МІЛІЦІОНЕРІВ
26 Березня 2018, 16:35
Цікаво перед виходом на службу цим двом оленям київським хтось розповідав у яких випадках використовуються спецзасоби?
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром