Любомль: у гімназії відбувся творчий звіт

24 Березня 2018, 17:37
5953

Заступник директора Любомльської районної гімназії Оксана Романюк повідомляє, що в навчальному закладі відбувся творчий звіт.

Про це педагог написала у мережі Facebook.

«А в нашій гімназії творчий учнівських звіт, своєрідні мистецькі та наукові жнива. Розпочинають концерт справжні конферансьє Дарина Галайда та Олександр Ющук зі словами: «Ми прийшли у світ, щоб жити й на землі добро творити». Солістами на сцені були Ірина Корнелюк та Катерина Солодуха, Максим Смутний, Анастасія ШалапутаІванна Богдан, Дарина Галайда, Дарія Громик, їм акомпанували гімназійні ВІА учнів молодших та старших класів. Дмитро Громик, учень 3 класу, читав вірш Т. Шевченка «Мені тринадцятий минало», учні молодших класів демонстрували хореографічні таланти: фольклорна руханка «Дівчина Весна» ( керівник Наталія Зінчук) і танець «Ча ча ча» (керівник Галина Бородчук).

Кульмінацією свята став вірш-освідчення мамі в щирій любові, який прочитала автор Іванна Патієвич, і пісня «Родина» у виконанні дуету Вікторії Степанівни та Іванни Патієвич.

Директор гімназії Олена Костянтинівна Тишик звернулася до всіх із вітальним словом та нагородила переможців районного етапу олімпіад, конкурсів та турнірів. Організаторами свята були: Світлана Володимирівна Стецюк, заступник директора з ВР, Наталія Володимирівна Домаль, педагог-організатор, Микола Миколайович Газюк, учитель музики. Перед концертом усі охочі мали можливість спостерігати за учасниками майстер-класу, який організували і провели гімназисти разом із вчителем образотворчого мистецтва Оксаною Михайлівною Богутою.

Щиро дякуємо усім, хто підтримує нас в усіх наших починаннях і здобутках. На святі були присутні працівники Будинку школяра, і директор Світлана Василівна Шваліковська, яка подякувала дітям та вчителям нашої гімназії за творчість і красу, якими вони ділилися з глядачами», – ідеться у дописі.




1




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024