Волонтер із Вишнева повіз допомогу в АТО

24 Березня 2018, 12:15
2022

Генератори, засоби гігієни, побутова хімія – це все те, що в черговий раз зібрала Волинська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану для воїнів АТО, які служать на передовій.

Як розповів Голова Волинської спілки ветеранів афганців, депутат Волинської обласної ради Григорій Павлович, волонтери збираються відвідати передову, починаючи від Світлодарської дуги та закінчуючи Широкіним, – пише ІА Волинські новини.

Зокрема, каже Григорій Павлович, воїни отримають все те, що їм вони замовляли, а також продукти харчування та одяг. Долучився до збору всього необхідного і волонтер із Вишнева Любомльського району Олександр Положевець.

З його слів, у зоні АТО волонтери побували уже безліч разів, раніше воїни отримували продукти харчування, теплі речі, а також безпілотник. Цього разу військові отримають необхідні їм засоби гігієни, побутову хімію, а також генератори.

Тож, Григорій Павлович подякував всім тим, хто проявив небайдужість і допоміг зібрати необхідні речі, зокрема пекарні міста Любомля.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024