Суд над Пархомуком: наступне засідання – у середині квітня

24 Березня 2018, 09:10
2896 Джерело: http://kordon.in.ua

Засідання суду щодо справи екс-голови Любомльської РДА Миколи Пархомука вкотре перенесли.

Цього разу для того, щоб адвокат Ярослав Грищенко вивчив матеріали з додатковими доказами, які надав антикорупційний прокурор Віталій Шкрум, – пише Кордон.

До слова, колишнього посадовця затримали ще у березні минулого року за підозрою в отриманні хабара (неправомірної вигоди) у розмірі 2 тисячі доларів США за виділення 16-ти гектарів землі в оренду терміном на 10 років. Жінка, яка давала йому ці кошти на одному із попередніх засідань підтвердила це.

Варто зауважити, що засідання у Луцькому міськрайонному суді розпочалося із запізненням на годину, і тривало загалом менше 30 хвилин. Корупційну справу розглядають незмінні судді Ярослав Артиш, Михайло Квятковський та Світлана Рудська.

Не прибули у суд двоє свідків, яких учора мали допитати у суді.

Нагадаємо, суд перекваліфікував обвинувачення з частини 4 на частину 3 статті 368 Кримінального кодексу України, чим власне пом’якшив можливу міру покарання. Тепер за скоєний злочин екс-посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років (замість від 8 до 12 років) з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прокурор Віталій Шкрум подав клопотання суду з додатковими доказами та матеріалами. Аби захист Миколи Пархомука зміг звірити матеріали з документами досудового розслідування – засідання перенесли на квітень.

Вже 16 квітня о 14:00 у суді продовжать розгляд клопотання прокурора і щодо зміни порядку допиту свідків.

Коментарі
24 Березня 2018, 15:08
Давай Коля, вперед, доведи Гузю що він ідіот і популіст!!!!
25 Березня 2018, 16:26
Думаю цього корупционера видпустять
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром