У Головні у своїх хаті ледь не згорів чоловік

22 Березня 2018, 17:57
Диван, на якому знайшли обгорілого чоловіка. 2855
Диван, на якому знайшли обгорілого чоловіка.

За тиждень на Любомльщині трапилося дві пожежі, в одній з яких дуже травмувався чоловік.

16 березня близько 23 год. повторно горів житловий будинок у селі Миловань. Пошкоджено стіни. На виклик приїхали рятувальники ДПРП-24 «Старовойтове» та МПО «Гуща». Причина встановлюється.

20 березня у смт Головне у кімнаті ледве не згорів господар.

«О 15.03 до служби «101» надійшло повідомлення про займання житлового будинку. На виклик виїхали підрозділи МПО «Головне», ДПРЧ-10 м. Любомль.

Ймовірною причиною пожежі є необережність під час куріння у стані алкогольного сп’яніння, – повідомив головний інспектор Любомльського РВ ДСНС у Волинській області, капітан служби цивільного захисту Микола Лябук.

– Господар отримав 70 відсотків опіків, нині перебуває у тяжкому стані у районній лікарні. У кімнаті згоріли диван, речі домашнього вжитку, меблі, вогнем пошкоджено стіни, вікна».

Рятувальники вкотре застерігають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті: не палити у ліжку, слідкувати за станом та справністю електромережі, не залишати грубки без нагляду, не доручати нагляду за ними малолітнім дітям, не користуватися печами, які мають тріщини.

Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.











 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024