На Любомльщині виявили торгові точки з безакцизним алкоголем і сигаретами

16 Березня 2018, 19:51
1973

Низку серйозних порушень у декількох торгових об’єктів на території Любомльського району та Ківерцівського району встановили працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області під час фактичних перевірки 14 та 15 березня 2018 року.

Про це повідомляє ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, фахівці управління, перевіряючи дотримання законодавства у сфері обігу та оподаткування підакцизних товарів, виявили факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, а також реалізацію горілчаної продукції та цигарок без марок акцизного податку.

Окрім того, у місці проведення перевірки зберігалася велика партія підакцизної продукції без марок акцизного податку.

Тим часом, споживачам пропонували горілчану продукцію за цінами нижчими від визначених, а операції з продажу товару не проводилися через касовий апарат, відповідно покупцям не видавали розрахункові документи.

Ревізори також встановили факти відсутності обліку товарів за місцем зберігання.

Як наслідок, під час перевірки вилучили з обігу 278 пачок тютюнових виробів та 146 пляшок алкогольних напоїв. Всього вилучили алкогольних напоїв та тютюнових виробів на суму 8 290 гривень.

За результатами перевірок працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області склали відповідні акти та в подальшому недобросовісних платників податків притягнуть до відповідальності.

Очікувана штрафна санкція за результатами перевірок більше 180 тисяч гривень.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром