На Любомльщині відбулися змагання із карпфішингу

30 Травня 2023, 12:36
На Любомльщині відбулися змагання із карпфішингу 1635
На Любомльщині відбулися змагання із карпфішингу

На Гущанському озері у Рівненській громаді відбулися перші любительсько-спортивні змагання з карпфішингу «Весна – 2023». 

За підтримки Рівненської сільської ради змагання організували громадські організації «Гущанські патріоти» та «Лісомисливське об’єднання "Буг”». Про це інформує голова громади Юрій Фініковський.

Основна мета заходу - збір коштів на підтримку ЗСУ.

Участь у заході виявили бажання прийняти вісім команд, котрі прибули з різних куточків нашої області (Любомль, Ковель, Володимир, Луцьк, Нововолинськ).

Впродовж двох днів учасники застосовували усі свої вміння та навички для того, щоб виловити якомога більшого коропа і тим самим продемонструвати свою майстерність у цьому виді спорту.

За результатами контрольних зважувань переможцем змагань став Володимир Федорук з Ковеля, який впіймав коропа вагою понад шість кілограмів, він же став переможцем у номінаціях «Перший виловлений короп» та «Найбільший короп змагань» оскільки був першим, хто впіймав коропа.

Друге місце посіла команда «Prokarp» з Любомля, а третє місце відійшло команді «Pitercarp» теж з Любомля. 

Усі призери змагань отримали почесні грамоти, пам’ятні медалі та призи від Рівненської сільської ради та Валентина Ліщука - власника мережі магазинів «Legion». 

 Переможцю, окрім усього іншого, дістався пам’ятний кубок презентований ГО «Лісо-мисливське об’єднання “Буг”». 

Зібрані кошти передадуть на потреби земляків, які сьогодні відстоюють незалежність України.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром