Що і де збудували на Любомльщині у 2017 році

11 Березня 2018, 20:08
2708

Підприємства району виконали будівельні роботи на суму 10,3 млн грн.

Району було виділено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі майже 6 млн. грн. на 36,4% більше попереднього року, – про це йдеться у публічному звіті першого заступника голови Любомльської районної державної адміністрації Олександра Герасимчука.

Читайте також: «Назвали успішні сільськогосподарські підприємства Любомльського району».

«Як розвивалися підприємства Любомльщини у 2017 році».

«Звідки і за що надходили кошти у бюджет Любомльщини».

Співфінансування з місцевих бюджетів склало 3,8 млн грн. Використовуючи дані фінансові ресурси у бюджетними закладами району було реалізовано 24 інвестиційних проекти, 1,9 млн. грн. передбачено на придбання обладнання, меблів, комп’ютерної техніки, з яких освоєно 46,3 відсотка, інші кошти залишились перехідними на поточний рік.

Чотири інвестпроекти реалізувались у бюджетній сфері району, використовуючи кошти з обласного бюджету, це майже 1,8 млн. грн.

За кошти районного та місцевих бюджетів найбільше, а це – 37 проектів було реалізовано у галузі освіти на загальну суму 8 млн грн.

Серед інфраструктурних проектів було реалізовано: експлуатаційне утримання обласної а/д ЗКМЗ на ділянці між селами Голядин та Згорани, автодороги від траси Любомль – Вол. Волинський до кінця с. Олеськ, частини обласної а/д ЗКМЗ Пустинка–Мосир–Микитичі, а/д районного значення від с. Забужжя до с. Голядин, на що було освоєно 1,54 млн грн.

По поточному середньому ремонту дороги «Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове» між селами Рівне та Забужжя, протяжністю 23,1 км освоєно 39,1 млн. грн. в т.ч. 9 млн грн – це кошти місцевого бюджету.

Використовуючи фінансові ресурси обласного фонду регіонального розвитку та районного бюджету (1,5 млн грн) проведено поточний ремонт автомобільної дороги Головне–Скрипиці-Чорноплеси по с. Масловець.

У житловому будівництві за рахунок власних коштів громадян протягом 9 місяців минулого року введено в експлуатацію житла загальною площею 7,3 тис. кв. м, що майже на 17 відсотків більше відповідного періоду попереднього року.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024