Керівництво волинського вишу поспілкувалося із випускниками Любомльського ліцею

21 Квітня 2023, 16:06
Анатолій Цьось спілкується із випускниками Любомльського ліцею 969
Анатолій Цьось спілкується із випускниками Любомльського ліцею

Зараз в одинадцятикласників найвідповідальніша пора: їм потрібно обирати заклад вищої освіти, у якому будуть опановувати бажану професію. 

Дуже відповідальна політика закладу, коли учні дізнаються про університет не тільки від викладачів, а й від самого ректора. Про це інформує заступниця Любомльського ліцею №1 Оксана Романюк.

До Любомльського ліцею №1 на зустріч із старшокласниками завітали ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, проректорка з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, відповідальний працівник приймальної комісії ВНУ Олег Дикий, декан факультету культури і мистецтв Віталій Охманюк

Викладачі університету розповіли про переваги навчання у ВНУ, про дуальну освіту, подвійний диплом, про визначення пріоритетів при формуванні заяв абітурієнтів, про нові спеціальності, творчі конкурси та коефіцієнти предметів НМТ. 

 Корисною і для учнів, і для педагогів була практична демонстрація надання домедичної допомоги, яку провели студенти медичного факультету ВНУ.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024