У Вишнівській громаді відбулися змагання з волейболу серед освітян

27 Березня 2023, 21:05
У Вишнівській громаді відбулися змагання з волейболу серед освітян 1172
У Вишнівській громаді відбулися змагання з волейболу серед освітян

На базі Машівського ліцею відбулися змагання з волейболу серед працівників закладів загальної середньої освіти Вишнівської сільської ради.

У змаганнях взяли участь 8 команд ліцеїв та гімназій. Про це повідомляють у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Вишнівської сільської ради.

З вітальним словом до учасників звернувся сільський голова Віктор Сущик, який повідомив, що проведення заходу стане хорошою щорічною традицією. Директор Машівського ліцею Микола Оніщук привітав присутніх, побажав педагогам  гарного настрою та перемог.

Протягом п’ятигодинної насиченої гри працівники освіти наполегливо змагались за першість, демонструючи чудові спортивні навички та вміння.

За результатами змагань перше місце здобула команда Олеського ліцею. Друге місце посіла команда Хворостівського ліцею. Третє місце дісталось команді Машівського ліцею.

Команди ОЗ «Вишнівський ліцей», Бережецької гімназії, Висоцької гімназії, Радехівської гімназії, Штунського ліцею нагородили грамотами за активну участь в змаганнях та популяризацію спорту серед дорослого населення.

Окрім того, за дорученням управління молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, директор Машівського ліцею Микола Оніщук вручив подарунки керівникам закладів освіти, котрі активно змагались в складі своїх освітніх команд.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром