У Штунському ліцеї відбувся показовий урок фізики

22 Березня 2023, 14:49
У Штунському ліцеї відбувся показовий урок фізики 429
У Штунському ліцеї відбувся показовий урок фізики

Відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вишнівської сільської ради та професійної спільноти вчителів предметів математичного циклу відбулось онлайн-засідання вчителів фізики закладів освіти громади.

Про це інформують у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників.

Наталія Сахалюк, вчителька фізики та математики Штунського ліцею провела в онлайн-режимі показовий урок фізики у 8-му класі на тему «Послідовне з’єднання провідників».

Під час уроку здобувачі освіти повторили правила безпечного поводження з електроприладами. За допомогою дослідів встановили закони послідовного з’єднання провідників  для сили струму та напруги. На дослідах застосували закони послідовного з’єднання, побачили різницю у яскравості світінні лампочок новорічних гірлянд з різною кількістю лампочок, які з’єднані послідовно. 

Також учні розвивали вміння аналізувати навчальний матеріал, умову задачі, хід розв’язання задач, творчий підхід до вирішення завдань, виховували формування таких якостей особистості, як працелюбність, уважність, зібраність, спостережливість.

Після закінчення уроку педагоги мали можливість проаналізувати методику проведення навчального заняття у дистанційному форматі. Тетяна Сацюк, вчителька фізики та математики Хворостівського ліцею, відмітила послідовність та логічність викладу навчального матеріалу, вдало підібрані форми та методи засвоєння здобутих знань. 

Ярослава Любежаніна, керівниця професійної спільноти математичного циклу, ознайомила вчителів фізики з використанням симуляцій при викладанні нового матеріалу, розв’язуванні задач та проведенні лабораторних робіт з фізики.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром