У Головненській громаді відбулося засідання літературного кафе

22 Березня 2023, 13:38
У Головненській громаді відбулося засідання літературного кафе 349
У Головненській громаді відбулося засідання літературного кафе

 

У Головненському Центрі культури, дозвілля, спорту та туризму відбулося засідання літературного кафе під гаслом «Полонені римою». 

Про це інформує Наше життя.

На зібрання запросили майстрів та майстринь віршованого слова громади: Ігоря Сліпчука з селища Головне, Ларису Хацер з Масловця, Ганну Пархомук зі Згорани. 

Автор та авторки охоче ділилися зі слухачами своїм творчим доробком. 

Тематика віршів – різноманітна, але найбільш зворушливо звучали твори, пов’язані із сьогоднішньою війною. Наприклад, цією темою пронизані вірші Лариси Хацер, чий син нині у рядах ЗСУ боронить Україну від загарбника. Ось вже другий рік веде своєрідний віршований щоденник війни Ганна Пархомук, кожного дня пишучи по одному віршу про війну.

Гості ділилися своїм поетичним досвідом, розповіли про свій шлях до творчості. Добірку віршів українських поетів декламувала активна читачка селища Головне, яка буквально не може жити без бібліотеки, Анастасія Хацер. Спілкування проходило у дружній атмосфері за чашечкою кави.

 

Як зазначила директорка Центру культури Наталія Вашерук, це перший подібний захід і є надія, що у майбутньому він стане традиційним.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024