Любомль: вчителі англійської мови демонстрували «цікаві уроки»

24 Лютого 2018, 14:33
5339

У Любомльській ЗОШ #3 відбувся семінар вчителів англійської мови.

Перед учасниками заходу виступила головний спеціаліст відділу освіти Оксентюк Н.М, – повідомляє сайт навчального закладу.

Вчитель Семенович І.А. поділилася досвідом проведення інтерактивних ігор з учнями 7-Б класу. Діти виявляли неабияку активність під час заняття, майстерно поєднували матеріал уроку з життям, ділячись свіжими новинами спорту.

Шинкарук Л.А. застосувала різні форми і методи роботи з учнями 8-Б класу. Восьмикласники продемонстрували блискучі знання з іноземної мови.

Не менш цікавим і змістовним був урок у 5-А класі, який провела вчитель Хомічук О.О.

Думалюк А.В. підготувала презентацію на тему: «Впровадження інноваційних технологій на уроках англійської мови».

Коментарі
24 Лютого 2018, 21:19
А чому сайт школи подає з спини фотографію хорого вчителя ? Який отримує міжнародні сертифікати з англійськоі мови, який вчить дітей по тій програмі яка допомагає виїхати за кордон і в Університетах дає змогу вільно спілкування з англійської мови. Я мама двох дітей, мене обурює те , що відбувається в цій школі . Якщо виставляється фотографія то показуйте всіх вчителів , щоб люди бачили хто є хто. Хто щось вчить і любить свою працю а хто тільки існує зі старими матеріалами. Що за дискримінація ?Чому сайт школи не дає читати про вчителя з англійської мови яка вчить по Британських підручниках про людину чий вклад дає змогу дитині освоїти ті знання які в майбутньому він використає? Напрошується висновок що адміністрація школи не зацікавлена у підтримці вчителів новаторів від Бога
26 Лютого 2018, 15:51
фотографії вителів та дітей спинами - дурість адміністраії шоли.
26 Лютого 2018, 15:58
Спасибі вчителю за британсьіі підручники від батьків
26 Лютого 2018, 16:05
Чому нас нема на фотографії ми багато готувались!!!! А нашу вчительку яка дуже добре викладає свії предмет. Сфотографували тільки спиною!!
26 Лютого 2018, 16:38
Просто жахливо, з точки зору "журналістів" писати - Вчитель Семенович І.А. Ніякої поваги до людей. Напишіть ім'я та прізвище щоб всім було зрозуміло, а не ініціали.
26 Лютого 2018, 16:55
А чого тільки Семенович,що адміністрація бачить тільки одну вчительку.Ганьба!!!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром