Види заробітку на криптовалюті та переведення її в готівку

16 Лютого 2023, 09:57
Види заробітку на криптовалюті та переведення її в готівку 1100
Види заробітку на криптовалюті та переведення її в готівку

Багато хто схильний переживати з приводу того, як вивести на свою банківську карту криптовалюту. Це не складно. Займає операція часу мінімум – кілька хвилин. Допоможе у її проведенні простий у використанні калькулятор криптовалюти. Миттєвий обмін можливий на надійній платформі WhiteBIT.

Сьогодні можна без проблем організувати заробіток обмінюючи крипту. Заробити в такий спосіб простіше простого.

Криптовалюта: як заробити на цьому

Заробіток на криптовалюті має досить багато варіантів. Можна виділити кілька основних. Розглянемо далі.

Заробіток на обміні криптовалют – у користувачів, мабуть, найбільш популярний. Сьогодні передбачені обмінники крипт як оффлайн варіант, так і онлайн сервіс. Очевидно, що зручніше скористатися другим варіантом.

Цікавий вид заробітку на реферальній програмі. Це просто, впорається навіть недосвідчений новачок. Потрібно виконати лише кілька кроків:

●      діляться реферальним посиланням на платформі крипти, де пройдено реєстрацію;

●      чекають, поки від рефералів будуть нараховані бонуси. Відбувається це автоматично. Користувач побачить бонуси на своєму балансі після поширення реферального посилання.

Заробіток на курсовій різниці працює так. Необхідно придбати крипту за нижчою вартістю, продати вже за завищеною. Хороший заробіток у разі можливий за допомогою числа здійснених обмінних операцій, розміру сум. Заробляти в такий спосіб – ризик мінімальний. Втрати, якщо й будуть, то несуттєві.

Також можна заробляти на крипті, зберігаючи її, слідуючи стейкінг плану. Такий різновид заробітку ідентичний депозитам у банках. Чим триваліший термін дії плану, тим більша відсоткова сума нарахувань. Можна відкрити й кілька різних планів, від короткострокових до тих, дія яких передбачає більш тривалий термін. Заробіток на обміні криптовалют можливий при інвестиціях у неї. Як варіант заробітку можна розглядати кредитування крипти, таке інше.

Переведення крипти в готівку

Це завдання абсолютно не складне. Але діяти треба уважно.

На сторінці головного балансу криптовалютної платформи вибирають крипту, яку потрібно зняти. Потім клікають «Виведення». Тепер криптовалютна платформа підкаже, як діяти далі.

Висновок

Як бачимо, способів заробітку на обміні криптовалюти чимало. А швидкість зарахування коштів на картку з гривнею залежить від банківської установи, якій належить ця картка. Як правило, подібні транзакції максимум тривають до однієї години.    

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024