На Волині житель Львівщини торгував зброєю

14 Лютого 2023, 16:02
На Волині житель Львівщини торгував зброєю 440
На Волині житель Львівщини торгував зброєю

Зловмиснику, який незаконно зберігав та збував вогнепальну зброю, оголошено про підозру

Про це інформують у поліції Волині.

13 лютого його затримали волинські поліцейські в одному з містечок Львівщини. 

Напередодні співробітники кримінальної поліції міста Любомль спільно з управлінням карного розшуку ГУНП та волинським управлінням департаменту внутрішньої безпеки, використовуючи можливості відділу кримінального аналізу, провели заходи з контрольованої купівлі пістолета у фігуранта.

«Пістолет «BLOW» 9 мм, що належить до вогнепальної зброї, мав ознаки конструктивних змін, тобто був перероблений продавцем. Одночасно з купівлею оперативники за силової підтримки спецпідрозділів ГУНП провели в помешканні продавця, транспортному засобі та гаражі санкціоновані обшуки. Вилучили десятки набоїв калібру 9 мм виготовлені кустарним способом, магазини до зброї, пістолети з візуальними ознаками внесених конструктивних змін, інструкції до пістолетів, металеві тиски для внесення конструктивних змін, а також мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази, що свідчать про його причетність до злочинної діяльності. Крім того, в квартирі знайдено канабіс та пристрої для куріння наркотичних речовин», - повідомив Юрій Крошко.

33-річний житель Львівщини одразу був затриманий в порядку ст. 208 КПК України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Сьогодні йому оголосили підозру за незаконне зберігання та збут вогнепальної зброї. Досудове слідство триває.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024