У Рівненській громаді відкрили секцію дзюдо та спортивну залу

08 Лютого 2023, 09:38
Заняття секції 1177
Заняття секції

За кошти меценатів та ініціативи депутатів відкрили секцію дзюдо та спортивну залу для учніфв та молоді у Рівненській громаді.

6 лютого у селі Столинські Смоляри відбулось перше тренування на секції з дзюдо. Про це інформує голова громади Юрій Фініковський.

Завдяки спільній та скординованій роботі виконавчого комітету та депутатського корпусу Рівненської сільської ради, вдалося закупити весь необхідний спортивний інвентар для функціонування цієї секції, значну частину якого придбали за спонсорські кошти.

«Також окремі слова подяки для місцевого депутата Олександра Пишука, котрий надав приміщення для цієї хорошої справи. А також усім тим, хто долучився до облаштування та пристосування приміщення для занять з дзюдо», – йдеться в дописі.

Головною метою ініціативи є залучення учнівської молоді до здорового способу життя та заняття спортом, а також зниження часу проведення за різноманітними гаджетами.

Також для всіх охочих функціонує спортивна зала. З надією у великі перемоги наших спортсменів та світле майбутнє нашої країни. 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром