Учнів Бережецької гімназії нагородили подяками за активну участь в обласному літературно-мистецькому фестивалі

04 Лютого 2023, 14:29
Учнів Бережецької гімназії нагородили подяками за активну участь в обласному літературно-мистецькому фестивалі 198
Учнів Бережецької гімназії нагородили подяками за активну участь в обласному літературно-мистецькому фестивалі

Відповідно до плану роботи  Волинського інституту  післядипломної педагогічної освіти  у  грудні 2022 року було проведено літературно-мистецький фестиваль «Різдво йде!» для учнів області, які вивчають польську мову.

Про це інформують у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Вишнівської ТГ.

Обласний літературно-мистецький фестиваль «Різдво йде!» проводився з метою підтримки обдарованих школярів, задоволення освітніх, культурних, духовних потреб етнічних спільнот області, для зміцнення атмосфери толерантності та виховання поваги до різних культур і народів. Захід відбувся за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща у м. Луцьк та в співпраці з обласним відділенням Спілки вчителів-полоністів України.

До участі у фестивалі запрошувались учні закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, шкіл при товариствах польської культури. 

Команда учнів Бережецької гімназії – філії опорного закладу «Вишнівський ліцей» Вишнівської сільської ради у складі семи учасників: Цьось Софії, учениці 6 класу, Тарасюка Максима, Мелюх Олександри, Цьося Назара, учнів 8 класу,  Хаїнської Анастасії, Шевчук Вікторії, учениць 9 класу) взяли участь в мистецькому фестивалі, виконавши композицію «Pójdźmy wszyscy do stajenki» (керівник – вчитель польської мови Катерина Богомаз). 

Творчий колектив нагородили подякою управління освіти і науки Волинської державної адміністрації за активну участь в обласному літературно-мистецькому фестивалі «Різдво йде!» та дипломом Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку за активну участь.

 

Вишнівська сільська рада та комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» щиро вітають учасників обласного  літературно-мистецького фестивалю «Різдво йде» та  бажають подальших творчих успіхів.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024