На Любомльщині відбувся Кубок пам’яті «кіборга» Олександра Грошева

30 Січня 2023, 19:37
Мініфутбол 611
Мініфутбол

29 січня у Головненській громаді проходив Кубок з мініфутболу пам’яті «кіборга» Олександра Грошева.

Футбольні змагання відбулись на стадіонах села Згорани та мініфутбольному стадіоні зі штучним покриттям селища Головне, рідного селища Олександра. Про це інформують у Центрі КДСТ Головненської громади.

За кубок змагалися 9 команд: «Головно», «Головно U-18», «Байрактар», «Любомль U-16», «Нива», «Літос» також збірні сіл «Пехи», «Полапи» та «Забужжя».

На стадіонах розгорілася справжня спортивна баталія. Ніхто не бажав поступатися й усі хотіли виграти омріяний кубок. У чесній та напруженій спортивній боротьбі перемогу здобув полапівський «Урожай». Друге місце виборов зроранський «Літос». «Бронза» дісталася «Байрактару».

Після фінальної гри відбулася церемонія нагородження. Команда-переможець отримала кубок, а команди, які зайняли друге та третє місця – грамоти. 

Також визначили кращих гравців. Кращим воротарем став Ярослав Демчук («Урожай», Полапи), захисником – Владислав Сіжук («Літос», Згорани), бомбардир – Руслан Самарчук («Любомль U-16»), а кращим гравцем турніру – Ігор Борсук («Літос», Згорани).

Очільник громади Микола Демедюк подякував командам за участь у турнірі, висловив сподівання, що у наступному році турнір знову збере всіх разом.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024