У Вишнівській громаді відбулись благодійні різдвяні концерти

09 Січня 2023, 13:36
У Вишнівській громаді відбулись благодійні різдвяні концерти 1288
У Вишнівській громаді відбулись благодійні різдвяні концерти

У селах Мосир, Ладинь та Олеськ Вишнівської громади відбулись благодійні різдвяні концерти.

Для присутніх 8 січня колядували учасники аматорського вокального колективу «Вишневий колорит», соліст клубу с.Бережці Андрій Сташук, солістка КЗ «Центр КМЕВС» Дарина Гай, солістка клубу с.Ладинь Діана Сич, аматори сцени Олеського СБК – Діана Підв'язна, Ангеліна Чуб, Аліна Мишак, Анастасія Коняєва, Олена Котік, Павло Ягодинець, Ірина Стрелюк, Марина Дзей, Софія та Ірина Любежаніни та фольклорний колектив «Терниця». Про це інформують у громаді.

По-особливому різдвяна атмосфера відчувалася, коли учасники запропонували гостям концерту разом заспівати відому колядку «Нова радість стала».

«Сьогодні, у час повномасштабної війни кожен знає й розуміє, що потрібно докласти усіх зусиль, аби прогнати окупанта з нашої землі. Кожен на своєму місці робить те, що може. Поки воїни зі зброєю в руках борються за нас у гарячих точках, ми ж стаємо їм надійним тилом і допомагаємо, аби мали усе необхідне. І от у неділю невеликі, але славні села Мосир, Ладинь та Олеськ зібрали для наших захисників понад 17 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024