У Польщі стартували безкоштовні онлайн-курси для медиків з України

09 Січня 2023, 18:25
Медики 204
Медики

Медичний центр післядипломної освіти (CMKP) підготував навчальний курс для медичних працівників з України, які хочуть працевлаштуватися в Польщі за спеціальністю. 

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт установи, цей курс стартує з понеділка, 9 січня. Він адресований представникам медичних професій (передусім, лікарям), які здобули професійну кваліфікацію за межами Польщі (передусім, в Україні) і хочуть працювати в польських закладах охорони здоров’я.

Курс доступний в режимі онлайн польською мовою з українськими субтитрами на інтернет-платформі med-learning.cmkp.edu.pl. Участь у ньому безкоштовна.

Курс складається з 7 відеолекцій/записів, які підготували досвідчені лікарі, юристи, спеціалісти з охорони здоров’я та представники ключових інституцій системи охорони здоров’я Польщі. Він буде  доступний протягом 12 місяців (до 31 грудня 2023 року), відтак кожен зможе повернутися та прослухати лекцію ще раз у будь-який час.

Детальніше з програмою курсу можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/s2RJ7VL
 
Щоб взяти участь у курсі, потрібно зареєструватися на платформі Медичного центру післядипломної освіти (CMKP). Кожен зареєстрований учасник після проходження тестування отримає сертифікат про закінчення курсу.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024