Фельдшер із Любомльщини працює у патрульній поліції Ковеля

10 Лютого 2018, 18:50
4040

Історія 28-річного інспектора Петра Куця підтверджує, що саме патрульна поліція – це вдалий старт для молодої людини, навіть якщо вона на початку і не має профільної освіти чи спеціальних навичок. Тут потрібні люди молоді, активні, мотивовані.

Про це йдеться на сторінці волинських патрульних у Фейсбук.

За 2 роки служби Петро став професіоналом у сфері безпеки дорожнього руху і нині працює старшим інспектором з особливих доручень у відділі патрульної поліції Ковеля. Наразі займається тим, що налагоджує комунікацію з місцевими органами влади, дорожніми організаціями, комунальними установами, на утриманні яких перебуває вулично-шляхова мережа Ковеля.

Петро родом з села Бірки Любомльського району. Отримав диплом фельдшера у Ківерцівському медколеджі, нині навчається у віділенні академії внутрішніх справ, здобуваючи вищу освіту.

«Спочатку хотів влаштуватись на роботу у районний відділ поліції Любомля. Але весною 2015 року повідомили, що невдовзі запускається патрульна поліція. Я подав анкету, пройшов тести, успішно закінчив навчання. Патрулювати подобалось, була дружня команда, цікаві завдання.

Коли у вересні 2017 року повідомили про розширення повноважень управління та створення відділу безпеки дорожнього руху, мене залучили до роботи безпосередньо на дорогах, старші колеги роз’яснили, як здійснювати обстеження доріг, писати вимоги та приписи, притягувтаи до відповідальності тощо. Мені така робота до вподоби, бо тут щодня бачиш конкретні результати», – розповідає патрульний.

3
28-річний Петро Куць із села Бірки.
28-річний Петро Куць із села Бірки.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024