Знищуватиме ворога на Донецькому напрямку: Рівненська громада придбала дрон для ЗСУ

27 Грудня 2022, 17:36
Рівненська громада придбала дрон для ЗСУ 1131
Рівненська громада придбала дрон для ЗСУ

В рамках акції «Подаруй дрон для ЗСУ» через одного із мобілізованих із Рівненської громади передали військовому підрозділу квадрокоптер, який буде знищувати ворогів на Донецькому напрямку.

Загальна вартість такої «пташки» - 109 тисяч гривень. Про це інформує голова громади Юрій Фініковський.

Кошти на придбання, що склав одноденний заробіток, передали колективи усіх навчальних і дошкільних закладів, бібліотек, клубів, Будинків культури, сільської ради, футбольні команди громади та інші. Сюди ж долучили частину коштів, зібраних на благодійних концертах.

Залишок коштів у сумі 10 тисяч гривень передали на придбання позашляховика для мобілізованого земляка Олександра Хваса.

«Загалом з початку війни ми ніколи не оголошували про закуплені і передані на потреби ЗСУ автомобілі, тепловізори, бронежелети, зібрані допомоги тощо. І сьогодні ми вважаємо, що такими речами не треба вихвалятись. Кожен мусить робити свою справу, і необов'язково хизуватись на цій тематиці. Однак, наведений вище приклад є винятком, оскільки до його реалізації долучилось багато людей, і окремі цікавляться, як саме було використано кошти.

Дякуємо усім, хто долучився до закупівлі таких потрібних речей для наших хлопців! Працюємо й далі на Перемогу! – йдеться в дописі голови громади.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром