На під’їзді до «Ягодина» продовжують асфальтувати трасу

12 Листопада 2022, 10:38
Ремонт дороги 994
Ремонт дороги

На автомобільній дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин біля міжнародного пункту пропуску «Ягодин» – «Дорогуськ» ні на день не зупиняється ремонт.

Зношене дорожнє покриття зрізали на всіх чотирьох смугах руху цього майже 2-кілометрового відтинку та на розділювальній смузі. Про це інформують у службі автодоріг Волині.

У розпалі наступний етап робіт на цьому надважливому об’єкті – асфальтування.

На «варшавці» перед українсько-польським кордоном зараз як у вулику: асфальтоукладач, котки, самоскиди, інша дорожня техніка та багато людей в жовтих чи помаранчевих сигнальних жилетах – всі залучені на укладання вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетонну. Згодом влаштують ще один шар асфальту.

Працює 22 одиниці техніки та 30 працівників підрядного підприємства ТОВ «Волиньдорбуд», щодня укладається близько 1000 тонн асфальту.

Чимало дорожньої техніки працює ще на одній ділянці автошляху – проводимо роботи з влаштування укріпленого правого узбіччя завширшки понад 2 метри. Це дозволить зняти проблему зі стоянкою вантажівок у випадку утворення черг до кордону.

На цьому об'єкті роботи виконує ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Рух автотранспорту на ділянках, де працюють дорожники, не перекривали, тож водіям варто уважно стежити за дорожньою обстановкою.

Автодорогу М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м.Люблін) перед міжнародним пунктом пропуску «Ягодин» – «Дорогуськ» ремонтують у рамках проєкту «Відкритий кордон», що передбачає ліквідацію вузьких місць на західному кордоні України задля швидкого і системного поліпшення як вантажних, так і пасажирських перевезень Україна – ЄС. 

Адже в теперішніх реаліях цей автошлях без перебільшення можна назвати «дорогою життя»: ним перевозяться гуманітарні вантажі та експортна продукція, а у перші місяці війни евакуювалось сотні тисяч людей.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024