Любомль: у бібліотеці збиралися митці слова

01 Лютого 2018, 19:39
2547

Учасники зустрічі розповіли про те, звідки черпають натхнення, як народжуються нові вірші.

У центральній районній бібліотеці для дорослих відбулася літературно-мистецька зустріч «У повітрі запахла поезія» із молодими митцями Любомльщини. Тут панувала особлива атмосфера, наповнена всепроникаючою магією слова.

Ділилися частинкою своєї душі на літературному вечорі молоді і талановиті, вже відомі автори та ті, які тільки починають творити. Серед них подружжя Івана та Наталки Котовичі, Мирослава Маслянка, яка читала вірші зі своєї нещодавно виданої збірки «Білі лелеки».

Дарина Дігтярук із Білич представила творчу роботу «Аксіома душі». Анастасія Шнайдер зачитала вірші, написати які її надихнула подорож Європою.

Анна Прокопчук, авторка віршів і пісень, поділилася поезією зі своєї творчої збірки «Слова відпускаю на волю». Також знайомили з новими доробками Анастасія Шалапута, Тетяна Шаламай, Тетяна Мартинюк. Аліна Старунська. 




Коментарі
02 Лютого 2018, 01:55
Зовсім не сказано про те, що ініціатор та співорганізатор заходу , його ведуча член Національної Спілки письменників України - Юлія Хвас . Іван Котович - член Національної Спілки письменників України. Не варто було б ставити письменників Котовичів в один рядок зі школярами- початківцями. Шкода , що авторка не розрізнила творчого рівня поетів , серед яких були досвідчені, а в інших - лиш проба пера. Варто було з'ясувати певні моменти в організаторів , перш ніж публікувати . Багато неточностей і неув'язок . Складається враження, що людина яка писала цей матеріал взагалі не чула , що відбувалось на заході. Вибачте , але дійсно багато помилок . Можливо , варто було б взагалі видалити цю інформацію з сайту , тому що всі факти перекручені . І цим ви вводите в оману читача.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром