На ПП «Ягодин-Дорогуськ» тестують електронну чергу

31 Жовтня 2022, 11:35
МАПП Ягодин 2992
МАПП Ягодин

Державна служба України з безпеки на транспорті почала тестування «єЧерги» на пункті пропуску Ягодин-Дорогуськ.

Про це Укртрансбезпека повідомляє у Фейсбуці.

«Сьогодні о 9:00 починаємо тестувати програмне забезпечення проєкту «єЧерга» на пункті пропуску «Ягодин - Дорогуськ». Водіям, які стоять у голові живої черги, буде запропоновано ознайомитися із процедурою реєстрації в електронній черзі та спробувати це зробити за допомогою інспекторів Укртрансбезпеки», - йдеться в повідомленні.

Наголошують, що проїзд через пункт пропуску буде відбуватися в порядку живої черги. Тестування системи не вплине на розподіл місць у черзі.

Слідкувати за електронною чергою пропонується за посиланням https://test-back.echerha.gov.ua/admin/queue/active.

На сайті потрібно ввести логін і пароль.

Логін: [email protected], Пароль: zacvci8Xz5EbfINy.

Очікується, що тестування сайту єЧерга допоможе краще налаштувати сервіс та врахувати побажання учасників ринку перевезень.

Як повідомляли в Міністерстві інфраструктури України, система електронної черги перетину кордону “єЧерга” дозволятиме перевізникам попередньо записатись і приїхати на пункт пропуску у заздалегідь призначений час. Система буде безкоштовною, заїжджати до сервісної зони водіям буде необов’язково. Перевізник зможе самостійно обирати місце очікування, а система автоматично сповіщатиме, коли потрібно під’їжджати до пункту пропуску (ПП).

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024