Тріо «Beauty Band» з Бірок стало лауреатом Міжнародного фестивалю

20 Жовтня 2022, 12:38
«Beauty Band» 781
«Beauty Band»

«Від серця до серця» — таку назву мав Міжнародний багатожанровий фестиваль міст-побратимів, який відбувався нещодавно у польському місті Устрики Дольне. 

Захід провели за підтримки Міністерств освіти і науки, культури та інформаційної політики України, ГО Міжнародної спілки «Україна — Польща», громадської організації «Спілка молоді». Про це інформує Наше життя.

Упродовж трьох днів свої творчі номери представляли призери та лауреати у різних жанрах мистецтва (циркове, хореографія, повітряна гімнастика, вокал тощо) з різних куточків України. На концерт були запрошені представники місцевої влади, польські волонтери і звичайні жителі, які активно допомагають Україні, приймають у себе переселенців.

Приємно повідомити, що першим лауреатом у номінації «Вокал, естрадний спів» стало вокальне тріо «Beauty Band» будинку культури села Бірки Любомльської громади (керівник — Андрій Залевський). 

Дівчата виконували три пісні: «Журавлі» (авторства Оксани Білоконь), та дві — польською мовою «Подай руку Україні» та «Жоно моя». 

Публіка дуже гарно приймала наших співачок — очевидно, через те, що вони були єдиними, хто виконував польські пісні, тож не дивно, що під час виступу поляки і підспівували, і пританцьовували.

Дівчат нагородили дипломами, іменними подяками від польської сторони та пам’ятними медалями «Чарівна сила України» від українського громадського об’єднання «Спілка молоді».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024