У Вільці Підгородненській худоба фермера шукає корм на чужих подвір’ях

27 Січня 2018, 13:52

У ході спілкування до заступника голови районної державної адміністрації зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності села, своїми проблемами та негараздами.

Черговий виїзний прийом здійснено 24 січня першим заступником голови районної державної адміністрації Олександром Герасимчуком в села Підгородне та Хворостів, – йдеться на сайті РДА.

Велике занепокоєння у мешканців села Вілька Підгородненська викликає місцевий фермер, який неналежно утримує худобу, тварини взимку ходять по вулицях села. Односельці роками намагаються вмовити господарів не знущатися з тварин, але ті не зважають ні на прохання, ні на штрафи.

Перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Вікторович разом з виконуючим обов’язки старости села Іваном Зінчуком побували у місцевих мешканців – Любов Демури, Ольги та Григорія Семенюк, Василя Олександрука, яким завдали шкоди тварини так званого, фермера Сергія Грицюка.

У свою чергу, посадовець поспілкувався з Сергієм Грицюком, який запевнив, що в найближчий час приведе в належний стан утримання худоби та забезпечить кормами.

В разі не виконання його обіцянки, Олександр Герасимчук, наголосив, що буде змушений звернутися до правоохоронних органів для вирішення даного питання.