У Вільці Підгородненській худоба фермера шукає корм на чужих подвір’ях

27 Січня 2018, 13:52
2394

У ході спілкування до заступника голови районної державної адміністрації зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності села, своїми проблемами та негараздами.

Черговий виїзний прийом здійснено 24 січня першим заступником голови районної державної адміністрації Олександром Герасимчуком в села Підгородне та Хворостів, – йдеться на сайті РДА.

Велике занепокоєння у мешканців села Вілька Підгородненська викликає місцевий фермер, який неналежно утримує худобу, тварини взимку ходять по вулицях села. Односельці роками намагаються вмовити господарів не знущатися з тварин, але ті не зважають ні на прохання, ні на штрафи.

Перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Вікторович разом з виконуючим обов’язки старости села Іваном Зінчуком побували у місцевих мешканців – Любов Демури, Ольги та Григорія Семенюк, Василя Олександрука, яким завдали шкоди тварини так званого, фермера Сергія Грицюка.

У свою чергу, посадовець поспілкувався з Сергієм Грицюком, який запевнив, що в найближчий час приведе в належний стан утримання худоби та забезпечить кормами.

В разі не виконання його обіцянки, Олександр Герасимчук, наголосив, що буде змушений звернутися до правоохоронних органів для вирішення даного питання.

Людей обурює ставлення фермера до худоби.
Людей обурює ставлення фермера до худоби.

Кільком місцевим жителям завдали шкоди тварини так званого, фермера Сергія Грицюка.
Кільком місцевим жителям завдали шкоди тварини так званого, фермера Сергія Грицюка.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39