Відомо, хто керуватиме Руденським психоневрологічним інтернатом

26 Січня 2018, 18:21
3047

Заклад діє з 1991 року. Сьогодні в ньому проживає 125 жінок пенсійного віку в тому числі й з психо-неврологічними проблемами.

19 грудня минулого року було оголошено конкурс на посаду директора Руденського психоневрологічного інтернату. Заяву для участі в конкурсі подала нинішня в.о. директора Олена Місюк, – інформує прес-служба Волиньради.

Свої плани щодо функціонування та розвитку закладу вона озвучила на засіданні конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

Олена Місюк розповіла, що в останні роки зроблено чимало для поліпшення умов перебування жінок. Їм обладнали духовну кімнату, відремонтували їдальню та поновили благоустрій території. Наразі триває обладнання реабілітаційної кімнати.

Про роботу Олени Місюк позитивно відгукувалася заступник голови ОДА Світлана Мишковець.

Перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик повідомив, що в ході бюджетних слухань, які відбувалися в обласній раді впродовж тижня, що минає, в депутатів також склалося хороше враження про діяльність колективу інтернату.

За результатами голосування, яке, згідно з Положенням, відбувалося у закритому режимі, комісія рекомендувала укласти контракт з Оленою Місюк на посаду директора Руденського психоневрологічного інтернату.

Наразі готується відповідний проект рішення сесії обласної ради, який попередньо розглядатиме комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

З терміном дії контракту депутати визначатимуться на сесії.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024