Учні ЗОШ №2 побували у краєзнавчому музеї

20 Січня 2018, 10:55
2260

Напередодні Водохреща вихованці 5-7 класів школи №2 міста Любомль які відвідують туристично-краєзнавчий гурток під керівництвом Лариси Солом’янюк, завітали у місцевий храм історії,

Разом зі своєю наставницею гуртківці, окрім огляду музейної експозиції, послухали розповідь про давні традиції українців під час проведення музейного заходу «Народні звичаї на Йордана», що був організований із пізнавально-дидактичною метою, – написала у групі Любомльський край Юлія Хвас.

«Діти активно відповідали на питання про зимові свята, запитували про те, що особливо схвилювало їхню уяву, жваво обговорювали нові, досі невідомі їм факти, пов’язані зі святкуванням другого Святого вечора та Водохреща.


А також пограли в цікаву гру «Знайди половинку прикмети», відшукуючи і правильно виставляючи картки із роз’єднаними початком і закінченням народної прикмети, що стосуються прогнозів погоди та врожаю в наступному році.

На завершення, залишивши вдячні записи у книзі відгуків за гарно та змістовно проведений час, гуртківці, побажавши один одному смачної вечері, розійшлися по домівках», – йдеться у дописі.


Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром