Для жителів Любомльщини організовують онлайн-тренінг «Організація послуг психічного здоров’я та психосоціальної підтримки»

16 Серпня 2022, 16:00
Онлайн-тренінг 333
Онлайн-тренінг

18 серпня відбудеться презентації онлайн-курсу для держслужбовців, посадових осіб, відповідальних за соціально-гуманітарні питання в громаді «Організація послуг психічного здоров’я та психосоціальної підтримки».

Тренінг відбудеться в рамках проєкту «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров'я». Про це йдеться на сторінці Вишнівської сільської територіальної громади.

Посилання на ZOOM онлайн-курсу: https://us02web.zoom.us/j/89346065048.

План презентації:
  • 11.00 Тетяна Матійчик, спеціалістка компоненту місцевого самоврядування, Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» Вступне слово;
  • 11.10 Марія Богуслав, виконавчий директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти Презентація онлайн-курсу для держслужбовців, посадових осіб, відповідальних за соціально-гуманітарні питання в громаді «Організація послуг психічного здоров’я та психосоціальної підтримки» в рамках проєкту «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров'я»;
  • 11.20 Кіра Ломакіна, психолог, психотерапевт, консультант з психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, ведучий тренер міжнародної короткосерійної програми СЕТА (Інститут Джонса Хопкінса, США) Важливість налагодження сервісів із забезпечення психологічної допомоги в громаді. Історія створення онлайн-курсу для держслужбовців, посадових осіб, відповідальних за соціально-гуманітарні питання в громаді «Організація послуг психічного здоров’я та психосоціальної підтримки»;
  • 11.35 Сесія питання - відповіді;
  • 11.45 Підбивання підсумків.
Довідково: Захід здійснюється Асоціацією інноваційної та цифрової освіти в рамках Проєкту Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров'я та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром