За міжнародні здобутки відзначили любомльських спортсменок

21 Липня 2022, 12:17
Григорій Недопад, Анастасія Саранюк та Роман Ющук 1212
Григорій Недопад, Анастасія Саранюк та Роман Ющук

Голова обласної ради Григорій Недопад відзначив вихованок Любомльської ДЮСШ, які стали переможницями кількох поспіль міжнародних змагань.

Про це інформують на сторінці Волинської обласної ради у фейсбуці.

17-тирічні Анастасія Саранюк та Діана Семченко обрали для себе не прості види спорту: перша – бокс, друга – дзюдо. Кілька років наполегливої праці і спортсменки цілком виправдали надії своїх тренерів.

Лише за період воєнного стану у заліку Анастасії Саранюк – першість у міжнародному турнірі з боксу (Угорщина) та «срібло» у Всесвітній гімназіаді у Франції. На рахунку борчині Діани Семченко – одразу дві перемоги у Кубку Європи з дзюдо у Польщі та Чехії.

У Любомльській ДЮСШ стверджують, що дівчата не припиняють вдосконалювати свою майстерність, постійно тренуючись і вдома, і за кордоном. От і зараз Діана перебуває на тренувальних зборах, тому відзнака голови Волиньради та цінний подарунок чекатиме на неї після повернення.

Григорій Недопад привітав Настю Саранюк з черговою перемогою, а також висловив вдячність наставникам спортсменок. «Сьогодні вашими зусиллями Україна переможно звучить на світовій спортивній арені. І це теж неабиякий внесок у нашу спільну перемогу над ворогом. Тож бажаю підкорити ще не один п’єдестал!», - зазначив він.

Старання спортсменок оцінили і в Любомльській міській раді. Голова громади Роман Ющук вручив переможницям сертифікати на суму 50 тисяч гривень.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024