Любомльські лісівники організували захід для діток шкільного лісництва

21 Липня 2022, 12:04
Любомльські лісівники організували захід для діток шкільного лісництва 586
Любомльські лісівники організували захід для діток шкільного лісництва
 

Відбулася зустріч у рамках загальнообласного навчально-інформаційного проекту «Лісівнича школа безпеки».

Лісівники ДП «Любомльське лісове господарство» 20 липня організували невеликий захід для діток шкільного лісництва Любомльського ліцею №2. Про це інформують у пресслужбі Любомльського ЛГ.

Запрошені фахівці: старший лейтенант Любомльського ОРВК Віталій Широчук, 10 Державна пожежно-рятувальна частина 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинської області разом з головною інспекторкою Ковельського РУ ГУ ДСНС у Волинської області Інною Дрозд.

Захід відбувся в рекреаційному пункті «Край міста» у форматі живого спілкування на теми: правила безпечного перебування в лісі, алгоритми поведінки при надзвичайних ситуаціях в умовах військового стану.

Інженер ОЗЛ ДП «Любомльський лісгосп»Віктор Ваколюк розповів про правила поведінки у лісі.

Віталій Широсук ознайомив із правилами поведінки при надзвичайних ситуаціях в умовах військового стану, з вибухонебезпечними предметами - такими, як протитанкова граната, ручні гранати. Діти мали можливість почути про правила поведінки під час артилерійських обстрілів, при знайдені підозрілих предметів, а також надання першої домедичної допомоги під час обстрілів.

Працівники 10 Державної пожежно-рятувальної частини розповіли про алгоритми поведінки при пожежах чи надзвичайних ситуаціях в умовах військового стану та показали, як застосовувати пожежно-рятувальне обладнання, наголосили, що у випадку виникнення пожежної небезпеки телефонувати 101.

Учні із задоволенням роздивлялися пожежний автомобіль та пожежно-рятувальне обладнання, мали можливість на собі випробувати Drager апарат на системному повітрі, посидіти в пожежній машині.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024