Медиків Любомльщини привітали з професійним святом

19 Червня 2022, 13:10
Медики 477
Медики

Медиків Любомльщини привітали з професійним святом.

Проивітання розмістили на сторінці установи у фейсбуці.

ДОРОГІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ, КОЛЕГИ!

Традиційно у третю неділю червня ми відзначаємо День медичного працівника. Тож напередодні професійного свята, звертаючись до вас, працівники та ветерани медичної галузі, адресуємо вам найщиріші вітання, адже ви – ті, хто повсякчас, кожну хвилину та кожну мить на робочому місці дбаєте про своїх пацієнтів – жителів нашого краю, вам довіряють люди найцінніше – що у них є – своє здоров’я.

Ми горді з того, що за стільки років спільної роботи сформували потужний колектив справжніх професіоналів, яких поважають, до яких звертаються не лише наші жителі, а й навіть мешканці сусідніх районів та інших областей України. Ми пишаємося тим, що ви не стоїте на місці, а постійно рухаєтеся уперед, освоюючи нові методи лікування, чим даруєте людям надію на життя, здоров’я та швидке одужання.

Попри усі недоліки професії медика, важкі воєнні часи, ви залишаєте в ній, не зраджуєте своїм принципам людяності, милосердності, взаємодопомоги.

Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя вам та вашим рідним. Нехай ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних пацієнтів.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024