Мешканці села Вишнів вручили нагрудний знак «Мати-героїня»

03 Січня 2018, 16:14
5249

У середу, 3 січня, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук разом із головою Вишнівської об’єднаної територіальної громади Віктором Сущиком урочисто вручили нагрудний знак «Мати-героїня» і подарунок жительці села Вишнів, матері 8 дітей Лесі Світящук.

До відзначення цією нагородою  представляються багатодітні матері, які виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Відповідно до Указу Президента України від 07 грудня 2017 року №409/2017 почесне звання України «Мати-героїня» присвоєно Лесі Сергіївні Світящук.

Леся Сергіївна  – багатодітна мама, яка народила і виховує  8 діток .У цій дружній  і великій  сім’ї діти зростають  гарними, добрими, навчаються чесності, порядності та відповідальності. Батьки приділяють належну увагу у вихованні своїх дітей.

Звертаючись до жінки, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук сказав: «Я сьогодні маю честь від імені Президента України Петра Порошенка привітати вас та вручити нагороду  «Мати-героїня». Дякую вам за належне виховання ваших дітей, адже це дуже важка і клопітка праця. Також вітаю вас Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю вашій родині добра, міцного здоров’я, процвітання, сімейної злагоди, довголіття та мирного неба над головою!».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024