У Любомлі засідала комісія з питань захисту прав дитини

21 Грудня 2017, 11:05
1361

На черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини, яке відбулося 20 грудня під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Герасимчука, розглянули дев’ять питань.

Зокрема, йшлося про зняття із соціального супроводу сім’ї із с. Заболоття; про взяття під соціальний супровід сім’ї із с. Сильне; про розгляд заяви щодо надання  дозволу органу опіки та піклування на дарування будинку та земельної ділянки у с. Радехів; про розгляд заяви щодо надання дозволу органу опіки та піклування на  прийняття в дар на ім'я дитини, квартири у м. Луцьку; про розгляд заяви, щодо надання дозволу органу опіки та піклування на продаж  ¼  частки кватири  у м. Любомлі; про розгляд заяви  щодо надання дозволу органу опіки та піклування на  прийняття в дар в рівних частинах будинку та земельної ділянки у с. Конюхи Локачинського району; про стягнення аліментів на утримання дітей, позбавлених батьківського піклування; затвердження індивідуальних планів соціального захисту  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та тих, які опинились в складних життєвих обставинах. Про це повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

На засіданні комісії заслухано громадян,  які обґрунтували причини і мотиви звернення до органу опіки та піклування. У процесі розгляду питань заявників ознайомлено із нормами законодавства та прийнято конкретні рішення щодо розв’язання порушених проблем.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024