Учениці Вишнівської школи відвідали діток у реабілітаційному центрі

15 Грудня 2017, 10:24
2820

Волонтерський загін «Милосердя», до складу якого входять учениці 8-го класу (Катя Тарасенко, Настя Трофимук, Влада Мельничук, Тетяна і Владислава Головенки, Ангеліна Скрипицька), підготували розважальну програму та невеличкі подарунки.

Нас гостинно зустріли працівники центру та провели невеличку екскурсію закладом. Ми були приємно вражені домашнім затишком та комфортом у спальній та ігровій кімнатах, по-сучасному обладнаним різноманітними тренажерами залом лікувальної фізкультури.

Тут школярі вперше в житті спробували вітамінну кисневу пінку та порелаксували у сенсорній кімнаті.

Під час екскурсії дівчатка встигли заприятелювати з пацієнтами центру. Можливо, завдяки цьому діти так охоче та сміливо брали участь в іграх та конкурсах, які пропонували їм школярі, розучували танець.

1

А для того, щоб наблизити новорічні свята та подарувати передноворічний настрій. Із своїх кольорових долоньок усі разом створили незвичайну красуню-ялинку.



Атмосфера тепла та взаємодопомоги, яка панувала під час цієї спільної справи, так захопила гостей та мешканців центру, що зовсім не хотілося розлучатися.

Повертаючись додому, ми були задоволені тим, що нам вдалося запалити вогники радості й цікавості у дитячих оченятах, викликати посмішки на їхніх обличчях та допомогти, хоч на кілька хвилин,забути про свої проблеми.

Оксана ДРАГАН,       

соціальний педагог

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024