Вишнівській ОТГ потрібні гроші на будівництво приміщення для надання адмінпослуг

14 Грудня 2017, 09:00
2024

До депутата обласної ради Володимира Дибеля звернулася громада Вишнівської ОТГ з проханням посприяти у виділенні коштів із державного бюджету на будівництво нового приміщення для надання адміністративних послуг, у тому числі соціального характеру у форматі «Прозорий офіс».

ОТГ також планує придбати обладнання та програмне забезпечення  комунікаційних мереж, баз даних, системи оповіщення населення у громаді на умовах співфінансування, – йдеться на сайті Волинської ОДА.

«Станом на сьогоднішній день виготовлена проектно-кошторисна документація по цьому об’єкту, обсяг коштів необхідних для реалізації проекту становить 9 мільйонів 987 тисяч 612 гривень.

Одним із способів вирішення вказаної проблеми є поєднання солідарного співфінансування з різних джерел для будівництва адміністративної будівлі і розміщення в ній як апарату сільської ради для функцій місцевого самоврядування так і облаштування центру надання адміністративних послуг, відповідно до сучасних вимог, що дасть можливість створити ефективну систему надання адміністративних послуг. Це є одним із вагомих факторів забезпечення належних умов життя для жителів громади.

Прошу вас при розподілі коштів стабілізаційної дотації виділити кошти для вирішення даної проблеми», – йдеться у запиті Володимира Дибеля, адресованому голові ОДА і підтриманому більшістю депутатів.

Коментарі
23 Грудня 2017, 20:05
Жах це не має куда вже такі кошти дівати? 10 мільонів? Ви що подуріли? В Любомлі поруч нормальний ЦНАП. Краще дітям продукти закупіть за такі гроші і хворим в лікарні. Треба розрахунки робити перед створенням таких ОТГ. А не створювати бо так модно а потім думати де гроші взяти щоб знов викинути на вітер.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024