У Нововолинську діє виставка відомої художниці з Любомльщини

12 Грудня 2017, 17:00
2633

Експозиція налічує понад 100 робіт, створених у різних жанрах та техніках.

Днями у міському музеї відбулося відкриття персональної виставки картин відомої волинської художниці Валентини Михальської із с. Хворостів, – йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Це акварелі, серія графіки «Червоне та чорне», монотипія. Усі вони об’єднані прагненням донести до глядача найщиріші емоції та почуття.


У зв’язку з проблемами зі здоров’ям мисткиня не змогла приїхати на відкриття. Її прийшли підтримати друзі, місцеві художники, творча інтелігенція міста.

Серед них і члени Нововолинської міської організації інвалідів «Довіра», яку очолює Валентина Міньковська. А перед відкриттям виставки представники цієї організації зібралися у тісному колі, аби підсумувати результати своєї діяльності.

«Представники громадської організації «Довіра» є активними учасниками міських та обласних змагань для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Традиційними стали змагання «Сильні духом» у нашому місті, – сказала начальник відділу у справах молоді та спорту Тетяна Супрунюк. – Незважаючи на всі випробування долі, ці люди завжди залишаються сильні духом, прикладом для інших».

Валентина Міньковська подякувала представникам галузевого відділу міськвиконкому за розуміння та підтримку і зазначила, що спортивні змагання є надзвичайно важливими для людей з обмеженими фізичними можливостями, вони допомагають їм відкритися, дарують радість спілкування та надихають до життя.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024