У Любомлі говорили про правові нововведення

09 Грудня 2017, 12:44
3424

У приміщенні Любомльського бюро правової допомоги відбувся просвітницький семінар.

У роботі семінару начальник відділу Любомльського бюро правової допомоги Андрій Литвинюк. Він розповів про становлення та розвиток системи безоплатної правової допомоги, – про це на своїй сторінці у facebook Лілія Станіславчук.

Головний спеціаліст бюро Пичоха С. роз’яснила порядок надання безоплатної правової допомоги дітям, які опинились у складних життєвих ситуаціях.

Працівники Любомльського районного відділу ДРАЦС головний спеціаліст Наталія Бугайчук та провідний спеціаліст Алла Сущик ознайомили присутніх з пілотним проектом Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО», також зупинились на питаннях «Реєстрації шлюбу онлайн» та «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».

Старший державний виконавець Любомльського РВДВС В’ячеслав Чиший зупинився на питаннях порядку виконання рішень про стягнення аліментів.

Начальник майор внутрішньої служби Любомльського районного сектору з питань апробації Олександр Мороз ознайомив присутніх з проектом реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні.

3

2

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024