Суд над екс-головою Любомльської РДА знову перенесли

08 Грудня 2017, 20:21
2871

Судове засідання щодо екс-голови Любомльської РДА Миколи Пархомука, якого впіймали на хабарі у 2 тисячі доларів, знову перенесли.

Цього разу – через неповний склад колегії суддів. Про це повідомили сьогодні, 8-го грудня, у Луцькому міськрайонному суді, – пише КОРДОН.

Чергове засідання провели вже за участю самого обвинуваченого. Напередодні засідання перенесли саме через відсутність Миколи Пархомука, який нібито перебував у Любомльській лікарні через проблеми із тиском.

Корупційну справу розглядають постійні судді Ярослав Артиш, Михайло Квятковський, Світлана Рудська. Однак, цього разу, за словами Артиша, його двоє колег Квятковський та Рудська не змогли брати участь у засіданні, бо були задіяні в складі інших колегій суддів.

Поїхали ні з чим додому і четверо свідків, яких спеціально запросили для участі у судовому процесі.

Наступне слухання цієї справи відбудеться вже 20 грудня об 11.00.

Нагадаємо, Микола Пархомук обвинувачений за корупцію (ч. 4 статті 368 Кримінального Кодексу України), що карається позбавленням волі від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та із конфіскацією майна.

До слова, розгляд судової справи щодо колишнього голови Любомльської РДА Миколи Пархомука розпочався 31 серпня. Тоді ж судове розслідування справи було перенесено на 4 жовтня, бо напередодні засідання підсудний змінив адвоката.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39