У Вишнівській школі показали, як навчають учнів з особливими потребами

30 Листопада 2017, 18:47
3859

У сучасному навчально-виховному процесі активно впроваджується інклюзивна форма навчання, яка передбачає рівні можливості здобуття освіти дітьми з вадами розвитку та особливими потребами.

Нещодавно у Вишнівському НВК відбувся районний семінар, на якому проаналізовано питання організації інклюзивної освіти. У заході взяли участь асистенти інклюзивних класів та психологи району. Семінар проводився з ініціативи та під керівництвом методиста РМК Валентини Трач.

Учасники семінару відвідали урок математики у 4 класі, де троє дітей навчається за інклюзивною формою навчання. Досвідом роботи ділилися Наталія Гайко і асистент Аліна Гайко.


1

Хід заходу продовжило індивідуальне корекційне заняття психолога Оксани Драган, яка продемонструвала ефективні форми роботи, що використовуються для розвитку дітей з особливими потребами.



На завершення учасники семінару ділилися досвідом та проблемами, які виникають під час роботи, де запроваджено цю форму навчання. 

Ольга РОМАНЮК, педагог-організатор

Коментарі
30 Листопада 2017, 23:06
Цікаво яке відношення має Валентина Трач до індивідуального навчання і що дійсно корисного ця так звана методист може запропонувати людям, які безпосередньо працюють з особливими дітками. Ці кадри застарілі і користі з них нуль.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром