Обговорили функціонування Руденського психоневрологічного інтернату

22 Січня 2022, 10:18
Керівники району з робочим візитом відвідали Руденський психоневрологічний інтернат 1424
Керівники району з робочим візитом відвідали Руденський психоневрологічний інтернат

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен відвідали Руденський психоневрологічний інтернат для жінок та ознайомились із роботою установи.

Про це інформують на сайті Ковельської районної ради.

Руденський психоневрологічний інтернат для жінок працює з 1991 року, розташований він у селі Руда. На сьогодні в його стінах проживає 105 мешканок, зокрема, з психоневрологічними розладами. Основним завданням закладу є забезпечення належних умов проживання громадян, які потребують стороннього догляду і допомоги.

У ході візиту керівники району поспілкувались з трудовим колективом, оглянули умови перебування пацієнтів у закладі та ознайомились із станом матеріально-технічного забезпечення. Оглянули приміщення для обслужного персоналу, кімнати для проживання і лікування хворих, гігієни та інші підсобні приміщення.

Також з дирекцією закладу посадовці обговорили питання, які стосуються якісного функціонування інтернату, зокрема, зупинились на фінансовому та соціальному аспектах. В`ячеслав Петрович наголосив, що підвищення рівня життя найбільш незахищених категорій людей перебуває на постійному контролі районної влади.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024