На «Ягодині» проводили навчання по контрабанді

29 Листопада 2017, 12:52
1776

Посадовими особами Волинської митниці ДФС у 2017 році направлено до органів досудового розслідування 63 повідомлення про правопорушення, які містять ознаки злочинів, які караються відповідно до Кримінального Кодексу України.

Основою матеріалів стали виявлені під час митних оглядів факти контрабанди наркотичних засобів чи предметів, обмежених до вільного обігу, незаконного поводження зі зброєю, придбання та зберігання бурштину, порушення правил охорони або використання надр, підробки документів, ухилення від сплати податків тощо, – інформує Волинська митниця ДФС.

Остаточні рішення прийматимуться судами за матеріалами слідства належних правоохоронних органів, однак ефективність судового розгляду також залежить від якості документування таких фактів посадовими особами митниці.

Про це йшлося в ході міжнародного семінару з питань протидії незаконному переміщенню предметів, заборонених до обігу, який відбувся у пункті пропуску «Ягодин» за підтримки проекту імплементації найкращих практик Європейського Союзу TWINNING.

Міжнародними експертами відмічено високий рівень фаховості волинських митників у цьому сегменті роботи.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром